Szórakozás

Új műsort kap Liptai Claudia

A TV2 egy különleges szuperprodukcióval készül tavasszal.

A Nagy Duett elnevezésű zenei műsorban többek között olyan sztárok kapnak szerepet áprilistól, mint Zalatnay Cini, Tóth Gabi és a tinisztár, SP. Az ő feladatuk az lesz, hogy olyan hírességeket vegyenek a szárnyaik alá, akik ha korábban szerepeltek is színpadon, még soha nem foglalkoztak énekléssel. A cél, hogy minél nagyobb sikert arassanak duettként. A Nők Lapja Cafe információi szerint a párok között megtalálható Tilla, Orosz Barbi és Ganxsta Zolee is.

Mivel Tilla a show-ban játékosként vesz részt, Claudia műsorvezető partneréről egyelőre még nem döntött a csatorna. A TV2 vörös démona a magánéletében állítólag már megtalálta a megfelelő társat. A hot! magazin értesülései szerint Liptai egy elvált, kétgyermekes családapa mellett találta meg a boldogságot, kapcsolatuk pedig olyannyira komoly, hogy a férfi folyamatosan virágcsokrokat hagy a műsorvezető kocsijának szélvédőjén, majd elhajt.

Kollégái szerint Claudia nem szívesen osztja meg a nyilvánossággal magánélete részleteit, de nem tudja eltitkolni, hogy van valakije. Ugyanis ha Liptai szerelmes, akkor egészen megváltozik, és vibrál körülötte a levegő.

AJÁNLOTT LINK:

Liptai Claudia: új műsor, új szerelem (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik