Szórakozás

Liptai túl van a nehezén, de még sokat sír

Édesanya, műsorvezető, határozott doktornő, színésznő – ő Liptai Claudia, aki sokak szerint embertelen tempót diktál saját magának.

Hajnali 5 óra 15 perckor kezdődik Claudia egy átlagos napja, Mokka, Mokka Habbal, majd irány a színház, ahol átlényegül gazdag, unatkozó amerikai feleséggé. A műsorvezető a Pletykafészek című darabban Claire Granz szerepében tér vissza tíz év után a színházba. Olyan nevekkel áll itt színpadra, mint Rudolf Péter, Básti Juli és Nagy-Kálózy Eszter. A színházi próba után még vár rá a Jóban Rosszban forgatás és persze a legfontosabb, a kislánya.

Claudia egy borzalmasan nehéz évet tud maga mögött. A csapások után mégis talpra tudott állni. Lehet, hogy a sok munka nemcsak kihívás, hanem bizony gyógyír is egyben? Maga is bevallja: nagyon sokszor sír a kocsiban, mert máshol nem lehet. A színházban és a sorozatban a szerepére kell koncentrálnia, ám nagy segítség, hogy Panka elkísérheti a Jóban Rosszban forgatásaira. Tudja azt is, min szeretne változtatni: megpróbál nemet mondani, és a jövőben kicsit visszafogja a gyeplőt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Liptai Claudia változásra vágyik? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik