Szórakozás

Keleti Györgyit apja menti meg a börtöntől?

A modell állítólag befolyásos édesapjának köszönheti, hogy hazajöhetett. Ám olasz ügyvédje azt mondja, nincs tudomása róla, hogy bárki közbenjárt volna az ügyében.

Keleti Györgyi a legnagyobb titokban hazaérkezett Magyarországra a hétvégén. Még tavaly adott ki ellene elfogatóparancsot a római bíróság üzletszerű kéjelgés elősegítése, vagyis kerítés miatt. Az európai elfogatóparancs alapján januárban Münchenben vették őrizetbe, amikor munkavállalási engedélyért folyamadott épp. A szemfüles ügyintéző értesítette a hatóságokat, így Györgyi majd három hónapig előzetes letartóztatásban volt Németországban. Márciusban aztán elfogadták az olaszok kiadatási kérelmét, így a modell a rebbibiai börtön lakója lett. A múlt héten azonban olasz ügyvédje szabadlábra helyezési kérelmét elfogadta a bíró, így elengedték.

Massimiliano Scaringella, Keleti Györgyi olasz ügyvédje az Aktívnak telefonon azt mondta, a bíróság nem találta kellően megalapozottnak a vádat, ráadásul az olasz hatóságok szabálytalanul jártak el a lány ügyében.

Ugyanakkor két hete a vádak még megalapozottnak tűntek. Olyannyira, hogy az olaszok Németországig mentek a lányért. A titok nyitja talán a vádlott édesapja, az egykori honvédelmi miniszter, Keleti György. Napilapok információi szerint az ő közbenjárására engedték el a lányát. Olaszországba is ő ment érte, és most is az ő házában húzza meg magát.

Az olasz ügyvéd azt mondja, nincs tudomása róla, hogy bárki közbenjárt volna az ügyben. Szerinte Keleti Györgyi ellen valószínűleg itthon is ejtik majd a vádakat, és nem kell börtönbe mennie.

AJÁNLOTT LINK:

Keleti Györgyi apjának köszönheti, hogy elengedték? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik