Közélet

Egyre kilátástalanabb Keleti Györgyi helyzete

Olasz ügyvédje szerint a modell akár két évet is ülhet előzetesben a rebibbiai női büntetés-végrehajtási intézet cellájában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a német bíróság megtagadta a magyar kiadatási engedélyt, így Keleti Györgyi ügyét külföldön tárgyalják majd. A modellt bilincsbe verve február 24-én át is szállították egy Róma melletti börtönbe, ahol több másik nővel, egy aprócska cellában tölti mindennapjait, és várja, hogy a hatóságok döntsenek a sorsáról.

Györgyi olasz ügyvédje, Massimiliano Scaringella szerint a volt honvédelmi miniszter lánya a kinti törvények alapján akár két évet is ülhet előzetes letartóztatásban – írja a NapiászOnline. A jogi képviselő most védence szabadlábra helyezéséért küzd a római bíróságon, és azt is vizsgálják, hogy megfelelő módon biztosították-e a lány számára a védelemhez való jogát.

Az ügyvéd eddig kétszer találkozott Keletivel a római börtönben, állítása szerint Györgyi nyugodt és a helyzethez képest jól van. Családja azonban még mindig nem jutott ki hozzá.

AJÁNLOTT LINK:

Keleti Györgyi akár két évet is ülhet előzetesben (NapiászOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik