Szórakozás

A földrengés miatt menekülnie kellett az Alkonyat stábjának is

Kanadában forgatták volna a vámpírszéria új epizódját.

A Japánt pénteken elérő földrengés szökőárral járt, a Csendes-óceán másik partján cunami-riadót rendeltek el.

Az egyedi élővilágáról ismert Galápagos-szigeteken elővigyázatosságból elrendelték a látogatóhelyek átmeneti bezárását, és úgy döntöttek, hogy átmenetileg elköltöztetik a San Cristóbal szigetén élő védett fajokat. Az állatokat a sziget magasan fekvő területeire vitték, útra kellett kelnie Magányos George-nak, a Geochelone nigra abingdoni faj vélhetően utolsó képviselőjének is. A híres teknőst átmenetileg fogságban tartották.

Hasonló sorsra jutottak az Alkonyat című kasszasiker vámpírjai is. A széria soron következő részét épp Kanada nyugati partján forgatják, a munkálatokat azonban félbe kellett szakítani a szökőárriadó miatt – tudatta a People magazin. A színészeket, köztük Kristen Stewartot és Taylor Lautnert, valamint a stábtagokat Vancouver-szigetről British Columbia államba vitték.

Gyorsan lépett a földrengés és a cunami hírére a Google is, az internetes óriás átmenetileg megváltoztatta kezdőlapját, hogy figyelmeztesse a lehetséges áldozatokat. Pénteken a “Cunami-riadó Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában, Pápua-Új-Guineán, Hawaiin és más államokban. A 8,9 erősségű japán földrengés keltette hullámok valószínűleg néhány órán belül lecsapnak” szöveg volt olvasható a keresőmotoron. A Google saját krízisoldalt is létrehozott, ezen japán és angol nyelven kereshették ismerőseiket a felhasználók.

AJÁNLOTT LINK:

Taylor Lautner & Twilight Team Evacuated in Tsunami Warning (people.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik