Szórakozás

A celebeket is megrázta a japán földrengés

Twitteren osztották meg gondolataikat a rajongókkal, és arra kérnek mindenkit, imádkozzanak a katasztrófa áldozataiért.

Ahogy egyre több jelentés érkezik a Japánt megrázó 8.9-es erősségű földrengésről, valamint a rengés után érkező szökőárról, Hollywood twitterezői is igyekeznek kifejezni együttérzésüket a tragédia kapcsán.

Lea Michele: „Annyira kétségbeejtő hallani a híreket a japán földrengésről és a cunamiról. Imádkozom az ott lakókért.”
Lindsay Lohan: „Anya most keltett fel engem és a húgomat a hírrel. Isten áldja azokat, akik most félnek.”
Paris Hilton: „A szívem szakad meg azoktól a képektől, amiket a tévé mutat. Nagyon aggódom a Japánban tartózkodókért, gondolatban velük vagyok. Isten áldjon titeket.”
Alyssa Milano: „Imáimat küldöm. A 8.9-es erősséggel a mostani japán rengés 1900 óta az ötödik legnagyobb volt a világon.”

Akadtak azonban olyan sztárok is, akik nem csak kommentálták az eseményeket, hanem közvetlen-közelről is volt „szerencséjük” megtapasztalni a földrengés következményeit – a tévéshow-házigazda Jimmy Kimmelt Francia Polinéziából, az Alkonyat stábját pedig az észak-amerikai Vancouver-szigetről kellett evakuálni a rengés keltette szövőár miatt.

Kimmel először viccesre vette a figurát, Twitter-oldalán a következőket írta: „A csendes-óceáni pihenés hirtelen már nem olyan pihentető. Még jó, hogy magammal hoztam a békatalpaimat.” A showman azonban kicsivel később már komolyra fordította a szót – amikor rákérdeztek, hogy egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyire van megijedve, Kimmel azt írta, „egy erős 7-es szinten: egy icipici szigeten, ahol nincsenek magasabban fekvő területek.” Legutolsó posztja szerint megkezdték a sziget evakuálását.

Ami az Alkonyat stábját illeti, a hivatalos bejelentés szerint Taylor Lautnernek és a farkasfalka tagjait játszó színészeknek kellett elhagyniuk vancouver-szigeti forgatási helyszínüket – a film többi sztárjának munkáját nem érintette a szökőár-riadó.

AJÁNLOTT LINKEK:

Taylor Lautnert evakuálták a cunami miatt – angolul (hollywoodlife.com)
Jimmy Kimmelt evakuáták a cunami-riadóban – angolul (TMZ)
Hírességet tweetjei a katasztrófa alatt – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik