Szórakozás

Beadta a válópert a Barátok közt sztárja

Nem tudta megmenteni a házasságát, ezért 18 év után R. Kárpáti Péter elválik feleségétől.

A színész a Fókuszban beszélt arról, mi vezetett idáig, és mi lesz velük ezután.

2008 szeptemberében derült ki, hogy a házaspár kapcsolata olyannyira megromlott, hogy külön költözés mellett döntöttek. Remélték, az idő és a távolság majd segít. Egy évvel később 2009 szeptemberében, a Barátok közt 10 éves születésnapi buliján újra együtt, kéz a kézben jelentek meg – úgy tűnt, minden rendben van.

A többszöri, küzdelmes próbálkozás csak rövid boldogságot hozott számukra, hétköznapjaik ismét feszültségben teltek és érezték, hogy a házasságuk végleg mélypontra jutott, ezért döntöttek úgy, hogy a saját és gyermekeik érdekében is jobb, ha végleg elválnak.

Mariann és Péter már mindenben megállapodtak, de anyagi okok miatt egy ideig még együtt fognak élni. A házaspárnak két gyermeke van, a 11 éves Andris és 16 éves Rebeka. A szülők végül közös gyermekfelügyeletben állapodtak meg, szerintük ez szolgálja a gyerekek érdekeit.

R. Kárpáti Péter tehát túl van élete legfájdalmasabb döntésén és egy szakítás után, újra a boldogságot keresi és bízik benne, hogy valakiben hamarosan újra megtalálja a társát.

AJÁNLOTT LINK:

Újabb válás Barátok közt (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik