Szórakozás

Szakított milliomos kedvesével Balogh Edina

A Barátok közt Kingája és szerelme hét intenzív hónap után intett búcsút egymásnak.

A szőke szépség a Fókuszban beszélt a szakítás okairól, a kihűlt érzelmekről és a folytatásról.

A férfi az üzleti élet jól ismert szereplője, a Magyar Villamos Művek korábbi vezérigazgatója, akivel Edina igazán szenvedélyes és intenzív időszakot töltött együtt.

A lány még tavaly nyár elején zárt le egy 3,5 éves párkapcsolatot és ma már úgy gondolja, lehet, hogy időben túl közel volt egymáshoz a két komoly kapcsolat. Talán ezért is érzi úgy, hogy most egy jó ideig egyedül szeretne lenni.

Érdekes és egyáltalán nem ritka, hogy egy sorozatbeli szereplő a képernyőn is olyan helyzetbe kerül, amit épp a magánéletében is átél. Az Edina által alakított Kinga magánélete is igen bonyolult, túl van egy tönkrement házasságon és egy nehézkesen alakuló románc elején van, a nála fiatalabb Szabival.

Edina kicsit sincs elkeseredve, nem érzi magát egyedül, sőt, tele van tervekkel és ötletekkel és rendkívül élvezi, hogy sok időt tölt egyedül. Olyan dolgokkal szeretne foglalkozni, amiket igencsak elhanyagolt az elmúlt években. A sorozatsztár művelődésszervező szakon végzett és már gimnazistaként is nagyon foglalkoztatta a képzőművészet, hatéves kora óta a festés és rajzolás a hobbija.

Balogh Edina most egyedül, de mégsem magányosan éli hétköznapjait, hiszen mellette van a családja és a számára fontos emberek, így a magánéletében is igazán barátok közt van.

AJÁNLOTT LINKEK:

Balogh Edina váratlan bejelentése (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik