Szórakozás

Aguilera még mindig iszik és zabál

Nem volt elég a letartóztatás és a nyilvános megaláztatás, az énekesnő továbbra is úgy viselkedik, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Eddig főleg a barátok és családtagok panaszkodtak Aguilera viselt dolgai miatt, most azonban egy vadidegen is megszólalt: egy szemtanú állítja, alig három nappal a részeges incidens után Aguilera és fiúja ismételten megjelentek abban az étteremben, ahol letartóztatásuk előtt buliztak, és most sem állt szándékukban visszafogni az alkoholfogyasztást.

„Úgy viselkedtek, mintha az incidens meg sem történt volna. Nagyon sokat ittak, amikor pedig a pincér megkérdezte, hogy hozhat-e desszertet, csak még több bort kértek” – mesélte egy vendég. Mint kiderült, a páros ezúttal limuzinnal és sofőrrel érkezett az étterembe, így az ittas vezetés kivételesen nem lehetett akadály – az énekesnő barátai azonban attól tartanak, a letartóztatás nem térítette észhez Aguilerát.

„Christina még mindig azt hiszi, hogy a dolgok a legnagyobb rendben vannak, és nem kell változtatnia a viselkedésén” – nyilatkozták a Star magazinnakaz énekesnő ismerősei, akik szerint a történtek hátterében Aguilera válása áll. „Minden önbizalmát elvesztette, amikor Jordannel szétmentek, és ha előjönnek a rossz emlékek és érzések, piába és kajába fojtja a bánatát” – mesélték. Az aggodalom nem hiábavaló, a nyilvánvaló és jól dokumentált ivászat mellett ugyanis az énekesnő durván 20 kilót szedett magára az utóbbi hónapokban – ráadásul új pasija, Matthew Rutler sincs rá túl jó hatással.

„Matt tehet arról, hogy Christina folyamatosan partizik. Nagyon szereti az éjszakai életet, Chistina pedig szeretne vele lenni, ezért mindenhová követi, és a vége mindig az ivás lesz” – magyarázzák az ismerősök, majd azt is bevallották, Aguilerát még az sem érdekli, hogy a viselkedése miatt akár az is előfordulhat, hogy nem neki, hanem exférjének ítélik meg kisfiuk, a 3 éves Max felügyeleti jogát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Aguilera ugyanott rúgott be, ahol a letartóztatása előtt – angolul (The Hollywood Gossip)
A válása miatt iszik és zabál Aguilera – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik