Szórakozás

Sarah Palin szülei puskával alszanak

Chuck és Sally Heathre keményen ráhozták a frászt az agresszív hangvételű levelek, amiket lányuk tevékenysége miatt kapnak.

Az alaszkai házaspár beszámolója szerint egy pennsylvaniai férfi nemrégiben levelet küldött nekik, amihez hozzácsatolta frissen vásárolt puskája pénztárbizonylatát, valamint az Alaszkába tartó vonatjegyének másolatát. Csak oda.

Heathék először igyekeztek viccnek felfogni a dolgot, lányuk unszolására azonban értesítették az esetről az FBI-t – még jó, mivel a férfi a napokban valóban felbukkant Alaszka legnagyobb városában, Anchrage-ban, táskájában a fegyverrel.

„Most már nem csak a lányomat támadják, hanem az egész családunkat fenyegetik. A puskákkal együtt alszunk” – jelentette ki Palin édesapja, míg édesanyja azt is hozzátette, a frusztráció egy dolog, azt azonban elképzelni sem tudja, hogy mi lehet ezeknek az embereknek a célja. A Palin megmozdulásait centire követő lapoknak azonban már van egy tippjük: megakadályozni, hogy az alaszkai exkormányzó és realitysztár 2012-ben beszálljon az elnöki versenybe.

Ugyan Palin nem zárja ki egy esetleges elnöki kampány lehetőségét, saját bevallása szerint nem biztos benne, hogy az amerikaiak készen állnának „egy olyan szokatlan személyiségre, mint amilyen ő.” Nos, ha hinni lehet valóságshow-jának, valami tényleg nem teljesen kóser a Palin-család körül.

AJÁNLOTT LINKEK:

Palin szülei pukával alszanak – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik