Szórakozás

George Michael a drog miatt vesztette el szerelmét

Az énekes 15 évet töltött együtt párjával, Kenny Gossszal, akinél azonban most betelt a pohár, és kiadta Michael útját.

A The Sunnak nyilatkozó névtelen források szerint Goss már nem tudott több „második esélyt” adni a sztárnak, hiába a 15 együtt töltött év.

„Kenny a kezdetektől fogva hűséges volt George-hoz, noha ez visszafele nem mindig volt így. Van egy hihetetlenül sikeres galériája az államokban, és George börtönbüntetése és az amerikai munka között annyi időt töltöttek külön az utóbbi hónapokban, hogy egyszerűen sok lett a balhékból” – mondták el az ismerősök, majd hozzátették, nagyon remélik, hogy Goss döntése végre észhez téríti majd az énekest, és komolyan elgondolkodik a droghasználatát illetően.

George Michaelt 8 hét börtönbüntetésre ítélték, amiért tavaly júliusban bedrogozva belehajtott egy londoni fotóüzlet kirakatába Range Roverével. A börtönbüntetésen kívül 1250 fontos pénzbírságot is kiszabtak rá, és négy évre bevonták a jogosítványát. A nyolc hétből végül csak négyet kellett leülnie, először az észak-londoni Pentonville börtönben, majd a suffolki Highpointban. Az énekes kijelentette, sokat segített neki a börtönélet elviselésében az, hogy számos barátja, köztük Boy George, Elton John és Paul McCartney is levelet írt neki.

AJÁNLOTT LINKEK:

Michael és Goss 15 év után szakítottak – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik