Élet-Stílus

Haj ikonok: Jennifer Aniston könnyed, George Michael precíz

Sorozatunkban heti rendszerességgel megvizsgáljuk, mitől is lesz egy frizura követendő példa világszerte.

A minap a fodrászszékben ülve megszólal mellettem egy lány: -„Figyelj Zoli! Olyan Jennifer Aniston-osat légyszi!” Egy darabig gondolkodtam ezen, majd rájöttem, hogy a filmcsillag hajfazonját kéri a hölgy. Mert ma már van ilyen is, hogy Aniston-os frizura. Meg George Michael-ös. De lehet, hogy Kudlik Júliás is van már.

S mégis hogyan válhat egy hajfazon egy adott sztár védjegyévé? Segítségemre Vadon Zoltán mesterfodrászt hívtam. Mert ugyebár ő az a Zoli, aki simán megcsinál egy „Aniston-osat”.

Jennifer Aniston , a magabiztos:
(V.Z.) Ha néhány szóval szeretnénk Őt összefoglalni, akkor egy szexi, magabiztos, tudatos nő. A haja mindig tökéletes! Hűen ragaszkodik a jól bevált fazonhoz, ami hibátlanul áll neki. A lágy hullámok kiemelik az arcformáját, jól idomul a személyiségéhez. A finom melir amit általában beletetet a hajába egy időtálló divat, jó választás. Megfigyelhető, hogy a melírt időről időre kicsit megváltóztatja, kicsit játszik vele. Hol arany árnyalatú, hol hamvasabb, ezáltal biztosítja, hogy picit más, de mégis ugyanaz legyen. Ami a legfontosabb, hogy ezt a fazont tudja viselni, ettől ilyen hiteles, a megjelenése kifogástalan! Könnyed, magabiztos, aki tudja, hogy mit akar. Róla mindig érdemes beszélni. Egy igazi haj ikon.

Georg Michel, a makulátlan:
(V.Z.) A Wham megalapítása óta közel harminc év telt el, és George Michel mai imidzsét, és az akkor még meghökkentően újnak számító frizuráját a szólókarrier szilárdította meg. Tökéletesen fazonírozott makulátlan haja van, ami mindig tökéletesen fésült, látszik rajta a precizitás. George frizurája nagy igényességgel elkészített munka. Megfigyelhetjük, hogy a vágás nem a divatot, hanem személyisége változásait követi! Szereti a precíz átmenetet, a hátra fésült formát. Régen még a melírral is kacérkodott. Mostanra a hajfestést használja az ősz hajszálak elfedésére, ezt is tökéletes precizitással végezve. George Micheal elegáns jelenség, aki mindig természetes hatást ér el.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vadon Zoltán mesterfodrász (vadonzoltan.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik