Szórakozás

Charlie továbbra sem bír magával

Sheennek nagyon bejött, hogy kicsivel több mint 25 óra alatt egymillió követője lett a Twitteren – exneje ügyvédei azonban már nem díjazták a dolgot.

Két nappal azután, hogy a színész házából rendőri kísérettel vitte haza közös gyerekeiket, Brooke Mueller már nyitott lett volna a megállapodásra az ikrek láthatási jogát illetően. A párost sikerült is tárgyalóasztalhoz ültetni, és Sheen tegnapi tweetjei szerint meg is született egy szóbeli megállapodás a fiúk láthatásával kapcsolatban.

Egyetlen bökkenő, hogy az ügyvédek szerint az egyezség legfontosabb feltétele volt Mueller részéről, hogy exférje nem avatja be a nagyközönséget a megegyezés részleteibe. Mindezt ismétlem, a Twitterről tudjuk.

Mueller természetesen azonnal visszalépett az egyezségtől, és a hétfő reggelt várhatóan exférje társaságában a kerületi családjogi bíróságon kezdi. A vicc az egészben, hogy miután a megállapodást a színész csillapíthatatlan Twitter-éhsége miatt asztal alá söpörték, egyre több részlet kezdett kiszivárogni a „szupertitkos” találkozóról. A beszámolók szerint Muellernek például nem akadt problémája azzal, hogy exférje egyszerre két nő társaságában nevelje gyerekeiket (már amennyiben a két „istennőt” rendszeres drogteszteknek vetik alá), és tulajdonképpen a színész kiszámíthatatlan viselkedésével sincs gond, ha a gyerekek látogatása mindig felnőtt felügyeletében történik. Csak emlékeztetőként, két napja még a gondolattól is kiborult, hogy Sheen 90 méternél közelebb jöjjön hozzá.

A színész a megállapodást ugyan bebukta, egyébként viszont nagyon jól járt pörgő Twitter-oldalával: szerda este például elment hotdogot enni, és miután a virslis buci jelentette csodálatát megosztotta követőivel, a szóban forgó cég már fel is kérte, hogy legyen a „tigrisvértől csöpögő Charlie-dog” reklámarca. Simán megérte.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lefújták a megállapodást, miután Sheen beszámolt róla a Twitteren – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik