Szórakozás

Gigi édesanyja szerint kizárt, hogy lánya terhes

Az asszony biztos benne, hogy a Villa szerelmespárja között semmi sem történt a kameramentes órán.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nézők jóvoltából Gigi és Jerzy félrevonulhattak a figyelő tekintetek elől, és eltölthettek egy romantikus órát kamerák és mikroportok nélkül a nyugiszobában. Sokáig nem lehetett tudni, hogy a fiatalok ezúttal engedtek-e vágyaiknak és kihasználva a soha vissza nem térő lehetőséget, egymáséi lettek-e a szerelmi fészekben.

Szerdán azonban Jerzy a Villa kinevezett pszichológusának, Tibinek bevallotta, hogy volt szex. Erről árulkodik az is, hogy hétfő este Gigi rosszul érezte magát, ezért félrevonult lepihenni egy kicsit. Jerzy aggódva ugrálta körül szerelmét, aki egyszer csak váratlanul azt vágta a fiú fejéhez: megtermékenyítettél. A Szépfiú erre csupán annyit kérdezett, kérjen-e terhességi tesztet. Gigi azonban nem vette komolyan Jerzyt, és jót nevetett a fiún.

A Bors című napilap mai számában arról ír, hogy Gigi valószínűleg csak beképzeli, hogy terhes. A Testvérpár női tagja csillapíthatatlan fejfájásra és émelygésre panaszkodik, ugyanakkor a terhesség első jelei az együttlétet követő ötödik héten jelentkezhetnek. A lap szerint a Rácz lányt annyira megérintette a gondolat, hogy mi történne akkor, ha egy nem várt gyermekáldás húzná keresztbe a számításait, hogy az komolyan befolyásolja a közérzetét, s már fizikai tüneteket produkál.

Gigi édesanyja, Ildikó szerint is kizárt, hogy lánya áldott állapotban van, ugyanis szerinte semmi sem történt a két fiatal között a kameramentes légyotton. Az asszony megbízik gyermekében, aki korábban azt ígérte neki, hogy nem tesz semmi olyat, amivel szégyent hozna rá. Ildikó úgy véli, a bezártság és a levegőtlenség, valamint alacsony vérnyomása miatt lett rosszul a táncos lány.

AJÁNLOTT LINKEK:

ValóVilág: Terhesnek érzi magát Gigi (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik