Szórakozás

Aretha Franklin először nyilatkozott rejtélyes betegségéről

A soullegenda Wendy Williams talkshow-jában beszélt először az állapotáról – igaz, a legtöbb kérdésre igyekezett ködös választ adni.

Franklinért tavaly év végén kezdtek aggódni rajongói, amikor az énekesnő sorra lemondta év végi koncertjeit. „Azonnal tudtam, hogy valami nagyon nincs rendben. Akkora volt a fájdalom, hogy majdnem térdre rogytam tőle. Egyértelmű volt, hogy a koncerteket le kell mondanom, mert rá akartam jönni, hogy mi okozza ezt a hihetetlen kínt” – mesélte a 68 éves Franklin, viszont arra a kérdésre, hogy konkrétan mi is okozta a hirtelen fellépő fájdalmat, már nem volt hajlandó egyenes választ adni.

Williams kijelentésére, miszerint az énekesnőn decemberben hasi műtétet hajtottak végre, Franklin csak ennyit reagált: „Hmmm. Tényleg ezt hallottátok?” Franklin állapotával kapcsolatban sokáig tartotta magát az a feltételezés, hogy késői stádiumú hasnyálmirigyrákkal műtötték decemberben – és jó néhány lap még mindig ezt a magyarázatot adja a díva betegségével kapcsolatban, holott Franklin ezt már a műtét után cáfolta.

AJÁNLOTT LINKEK:

Aretha Franklin “hatalmas fájdalomról” beszélt – angolul (People.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik