Szórakozás

Aretha Franklin továbbra is titkolja betegségét

"Jól érzi magát" decemberi műtéte után a soullegenda. Ezt az énekesnő árulta el egy csütörtökön megjelent interjúban.

Ez az első alkalom, hogy Franklin megszólalt a nyilvánosság előtt a műtéte óta. A Jet magazinnak adott interjúban nem erősítette meg, hogy tényleg rákbeteg, de azt sem mondta el, hogy mostanában miért rossz az egészsége.

A “Respect” 68 éves énekesnője nem kommentálta azokat a híreket, miszerint hasnyálmirigyrákja van. “Nem kell beszélnem senkivel a betegségemről, kivéve az orvosaimat. A probléma megoldódott” – mondta el Franklin.

A soullegendát decemberben műtötték meg egy detroiti kórházban, az operáció jól sikerült. Októberben derült ki, hogy Franklin beteg, ekkor lemondta minden szereplését, de azóta sem árulta el senki, hogy mi okozta a rosszullétét.

Annyit viszont az énekesnő elmondott a magazinnak, hogy először az “oldalán érzett nagy fájdalmat” még tavaly egy torontói koncerten. Az első tesztek semmilyen problémát nem mutattak ki, de Franklin nem hagyta annyiban, mert “tudta, hogy van valamilyen gond vele.” Rajongóinak pedig annyit üzent, hogy “jól érzi magát.”

Aretha Franklin a 60-as, 70-es években aratta legnagyobb sikereit olyan souldalokkal, mint a “Think,” a “Respect” vagy a “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik