Szórakozás

VV4: a szombati párbaj kulisszatitkai

A Fókusz megmutatta, mi történt a párbaj alatt a kulisszák mögött, ahol Alekosz egy sminkest és egy riportert is letámadott.

Miután Gombi elérte, hogy barátai rátegyék a kiválasztó jelet, kihívta az egyik legnépszerűbb villalakót, Alekoszt párbajra. A fiú villaléte során sokszor volt mélyponton, és hangoztatta, hogy haza akar menni a családjához. Ám az utolsó pár napban, mintha kicserélték volna. Indulatosabb lett, és egyre többször mutatta ki a foga fehérjét, illetve az ökle erejét.

A stúdióban szombat este a görög fiú családja, és jó barátja, Olivér együtt szorított a Villa csődörének, aki a párbaj napján sem feledkezik meg a csajozásról, az összes hölgyrajongót végigcsókolja a villaudvaron, egy lányt sem hagy figyelmen kívül. Ahogyan a sminkest és a riportert sem a kulisszák mögött.

A két legtöbbet parodizált párbajhős az eredmény után hosszasan ölelkezik, majd Alekosz visszaindul a Villába, nem törődve azzal, hogy a legtöbben Gombit várják. A Szépfiú pedig egyáltalán nem bánkódik. 82 nap után végre újra átölelheti szerelmét, amitől mindketten teljesen elérzékenyülnek.

Első szabadnapján a volt villalakót el sem lehetett rángatni szerelme mellől. Pedig sokan úgy gondolták, kapcsolatuk véget ér, ha Gombi kijön a Villából. A Fókusz megmutatta a kiesett villalakónak, milyen cikkek jelentek meg kapcsolatukról, amíg ő bent volt a luxusbörtönben. Gombi azonban nem hisz a rosszindulatú pletykáknak, elmondta, maximálisan megbízik a lányban, és boldogabbak, mint valaha.


Gombi a Sztárchatben, a rajongók kérdéseire válaszolva elárulta, nem akar a médián belül elhelyezkedni. Folytatni szeretné a fodrászsulit, és lehet, a modellkedéshez is visszatér. Ezenkívül az éneklés is nagyon közel áll hozzá, ezért Éliás Jr-ral már fel is vette a kapcsolatot, aki szerint a Villa egykori Szépfiúja egyáltalán nem tehetségtelen. Gombi megígérte, a rengeteg teendő mellett szoláriumüzletüket sem hanyagolja majd el, várják a vendégeket ugyanúgy, mint eddig, és ott akár találkozhatnak is vele a rajongók.

AJÁNLOTT LINKEK:

Alekosz a nők, Gombi a pletykák kereszttüzében (RTL Klub)
Gombi nem akarta húzni az időt (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik