Szórakozás

Rubint Réka terhesen is ledobta ruháit

A fitneszlady hamarosan háromszoros anyuka lesz, de a babavárás finisében még egy szexi fotózásra is vállalkozott.

Rubint Réka terhessége óta még mindig csak négy kilót szedett fel magára, hét hónapos kismamaként is bombaformában van. Továbbra is tornázik, ám már csak feleannyit edz, mint korábban. Táplálkozásában semmit sem változtatott, továbbra is a férje neve által fémjelzett diétát tartja előnyben.

Demi Moore volt az első híresség, aki terhesen vetkőzött, igaz ő teljesen meztelenül okozott hatalmas botrányt. Ennek ellenére a színésznő divatot teremtett, és azóta sokan követték példáját, többek között Cindy Crawford, Claudia Schiffer és Britney Spears. Velük ellentétben Réka a fehérneműtől nem szabadult meg és még csak nem is egy címlapfotó kedvéért készültek a szexi képek, hanem hites urának szánta azokat meglepetésként.

Réka már napokkal korábban szervezni kezdte a titkos hadműveletet, amelyben ezúttal a gyerekei voltak a cinkosai. Norbi nagyon meghatódott az albumba rendezett, pikáns képek láttán, először szóhoz sem jutott a meglepetéstől, de aztán elmondta, nagyon tetszenek neki a felvételek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Rubint Réka pikáns meglepetése (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik