Szórakozás

Megan Fox újra levetkőzött az Armaninak

Pontosabban levetkőzött, aztán hagyta, hogy a kamera nagyon lassan végigpásztázzon ijesztően sovány testén.

Megan Fox egy Armani Jeans reklám kedvéért dobta le a ruháit – amire azonban a színésznő nem számított, sziluettjével nem aratott osztatlan sikert.

Fox már tavaly szeptemberben megjelent a divatház reklámfilmjében, és az ijesztő soványságával kapcsolatos kritikákat akkor még gyorsan lerázta magáról – elvégre az Armani mindig is előszeretettel alkalmazott légies modelleket, miért lenne más az elvárás egy színésznővel kapcsolatban? Február végén azonban új Armani-reklám került fel a netre – Fox pedig lassan kénytelen lesz válaszolni sipítozó kritikusainak, akik szerint a színésznő felelőtlenül bánik saját testével, és nem gondol az őt bálványozó fiatal lányok tömegeire sem.

Megan Fox amolyan fiatalabb kiadású Angelina Jolie-ként kezdte a pályáját: tetoválásokkal, és igencsak nőies vonalakkal – ezekből mára csak a tetoválások maradtak, a színésznő ugyanis teljesen fiúsra fogyott. A reklám kritikusai nem győzik hangsúlyozni, ha a divatház célja a fenékkel és mellekkel nem rendelkező, androgün külsejű „nők” meggyőzése volt, Megan Foxnál remekebb modellt keresve sem találhattak volna a feladatra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az ijesztően sovány Megan Fox levetkőzött az Armaninak – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik