Élet-Stílus

2011-ben ők lesznek a legdivatosabb reklámarcok

Jövőre ismert színészek és sportolók fognak ránk mosolyogni a legnagyobb divatcégek plakátjairól.

Armaninak Nadal kell!

Az Armani cég például David Beckham és Christiano Ronaldo után megint a sportos pasik közül választott magának reklámarcot. A 2011-es tavaszi-nyári Emporio Armani fehérnemű- és farmerkollekció arca Rafael Nadal, a balkezes teniszcsillag lesz. A latinos külsejű, mindössze 24 éves sztár képei 2011 februárjában kerülnek a nyilvánosság elé. A képeket a Mert Alas és Marcus Piggott páros készítette.

Chanel egy sorozatsztárra esküszik.

Blake Lively, a Gossip Girl amerikai sorozat bájos főszereplője lesz a Chanel 2011-es kézitáskáinak sztárja. Sejteni lehetett, hogy valamelyik márka is szerepet szánhat a szőkeségnek, ugyanis 2010-ben rengeteg divatbemutatóra hívták meg, és neves divattervezők társaságában kapták lencsevégre különböző partikon és nyilvános eseményeken. Lively kisasszony olyan neveket követ a Chanel legendák sorában, mint Lily Allen, Keira Knightley, Georgia May Jagger, Nicole Kidman és Audrey Tautou.

Under Amour Tom Bradyvel meccsel.

Az NFL, amerikai fociliga irányító sztárja lesz az Under Amour divatcég sportruházatának, azon belül az “aláöltözetek” sztármodellje. Brady-nek nem lesz idegen a modellmunka, ugyanis felesége a brazil szupermodell, Gisele Bunchen hasznos tanácsokkal látja majd el a sportolót.

Versace January Jones színésznőt választotta.

A hazánkban kevésbé ismert Mad Man-sorozat Betty Drapert alakító szőkesége, az olasz divatház 2011-es tavaszi kollekcióját hivatott népszerűsíteni. A ruhákat az 50-es évek stílusa ihlette, így nem meglepő, hogy az amúgy is az 50-es évek környékén játszódó sorozatból választott modellt a divatház. Jonest hamarosan hosszú szoknyákban, illedelmes pulóverekben és fényesre rúzsozott mosollyal fogjuk látni.

Talbots és Julianne Moore


A 49 éves színésznő a szupermodellt, Linda Evangelistát váltja le az amerikai Talbots tavaszi divatkampányában. A vörös hajú szépséget – Rafael Nadalhoz hasonlóan – Mert Alas és Marcus Piggot divatfotósok fogják lencsevégre kapni. Moore-tól egyébként nem áll távol a modellkedés sem: nemrég a Bulgari divatfotóin állt aktot, és a 2011-es Pirelli-naptárban is megcsodálhatjuk szépségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik