Szórakozás

Gombi: nem csalt meg Picúr

Az RTL Klub Reggelijében kezdte a hetet a ValóVilág szombati párbajának vesztese, akit a Villa egykori fenegyereke, Olivér is elkísért.

A Szépfiú nem csalódott a hatalmas szavazatkülönbség láttán, és állítása szerint nem viselte meg a kisesés, mint mondta, fantasztikus érzés volt a stúdióban ülni, és újra látni a szeretteit. Rengeteg mesélnivalója volt a három hónapnyi raboskodás után, hajnal 6-ig le sem feküdt, olyan felfokozott lelkiállapotban volt.

Gombi elismerte, elsősorban azért jelentkezett a műsorba, hogy aztán a verseny végén, ő legyen az az egy, aki mindent visz, de úgy gondolja, már most mindenki győztes, hiszen 18 ezer embert sikerült maguk mögé utasítaniuk, és beköltözniük a Villába. Ő már megtalálta a saját főnyereményét a kinti életben, szerelme Picúr, és családja mindennél fontosabbak a számára.

A Szépfiú kedvese kapcsán elárulta, nem hisz a rosszindulatú pletykáknak, továbbra is maximálisan megbízik a lányban, és nagyon szeretik egymást. Olyannyira, hogy már az esküvőt tervezik, és reméli, a kis trónörökös is megérkezik hamarosan.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Gombi és VV Olivér a Reggeliben! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik