Szórakozás

Szakított barátnőjével az X-Faktor sztárja

Vastag Tamás ismét szingli.

Véget ért a szerelem a tehetségkutató két dalos pacsirtája között – értesült a Nők Lapja Cafe. Tomi és Mimi hónapokkal ezelőtt, még az X-Faktor adásai alatt habarodtak egymásba. Sokáig titokban tartották románcukat, nem szívesen beszéltek szerelmükről.

Tomi ezúttal is csupán annyit árult el az internetes portál kérdésére, hogy már nincs semmi közte és a lány között, régen látta, és jelenleg szabad préda.

A fiatalabb Vastag fiú nincs elkeseredve, gőzerővel készül az érettségire és a felvételire, elsősorban közgazdasági vagy zenei irányban szeretne továbbtanulni.

A rengeteg kötelezettség és fellépés mellett még arra is szakít időt, hogy testvérével, Csabával fiatal tehetségeknek segítsenek érvényesülni az amúgy is telített piacon. A Vastag fivérek létrehoztak ugyanis egy internetes weboldalt, ahová azok jelentkezését várják, akik meg akarják mutatni magukat a világnak. Természetesen az éneklés mellett, egyéb produkciókban is megmérethetik magukat a sztárjelöltek, így például modellkedhetnek, színészkedhetnek, költhetnek, festhetnek, vagy akár zsonglőrködhetnek is.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szingli lett az X-Faktor sztárja! (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik