Szórakozás

VV Ildi testvére a Csillag születikben próbálkozik

Az RTL Klub tavasszal induló tehetségkutatójára több mint hatezren jelentkeztek.

Megkezdődtek a Csillag születik harmadik évadának castingjai. A műsorban nincsenek műfaji kötöttségek és életkori korlátok, bárki, bármilyen kategóriában bizonyíthatja tehetségét.

Az már korábban kiderült, hogy a legfiatalabb mindössze hat, a legidősebb pedig 78 éves, de a tehetség valóban sokszínű, hiszen az énekes és a táncos produkciókon túl sokan választottak prózai kategóriát. Vers- és prózamondó, 13 éves stand-up comedys is a szerkesztők elé állt, utóbbi ráadásul a GPS működéséről tartott kiselőadást. Ügyességben sem volt hiány: labda- és tűzzsonglőrök, tangóharmonikás is megmutatta, nem csupán énekléssel lehet kitűnni.

A jelentkezők között VV Ildi testvére, Beatrix is felbukkant. A nővért Trixi művésznéven nem is olyan rég, piros ruhában láthattuk táncolni az X-Faktor színpadán. A lány ott villantott emlékezeteset, nem éppen tiszta hangjával. Már korábban is elmondta, családjuk kifejezetten a szereplésre termett, de hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy belőle is csillag szülessen, a válogatók során kiderül…

Az, hogy a harmadik Csillag születik zsűrijét kik alkotják, és ki vezeti a műsort, egyelőre hétpecsétes titok, bár a sajtóban már megkezdődtek a találgatások. Egy biztos, az eddigi két Csillag születiket két különböző összetételű zsűrivel képzelte el az RTL Klub. Hogy ezúttal kikre esett a csatorna választása, néhány héten belül kiderül.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megkezdődött a Csillag születik válogatása (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik