Szórakozás

Sebestyén Balázsék médiatörténelmet írtak

A Morning Show két műsorvezetője élő adásban csempészte bele mondandójába az oda nem illő szókapcsolatot.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri különleges fogadást kötöttek. A rádióhallgatóknak szerdán arra kellett szavazniuk a Class FM műsorában, hogy mi legyen az a szöveg, amit Balázs a ValóVilág, Rákóczi Feri pedig A 40 milliós játszma élő adásában fűzzön bele a mondandójába. A választás végül a „a kecske a pajtában” szókapcsolatra esett.

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője Jerzy és Gigi kapcsán csempészte bele tévés beszédébe a sehova sem illő szó „kecskés” kifejezést. „Talán volt már egy-két olyan éjszaka, amikor már majdnem megtörtént a nagy dolog. A maci majdnem bement a málnásba, a kecske majdnem bejutott a pajtába, de végül is nem történt semmi” – hangzott a frappáns szöveg.

Rákóczi Feri A 40 milliós játszma végéig várt a közös jellel. „Holnap, amikor már letették a kőműveskanalat, a mérnökök a vonalzót, és a kecske a pajtában van, akkor ismét elvárjuk Önöket. Jöjjenek! A Tények után itt lesz A 40 milliós játszma élőben” – zárta mondandóját a TV2 műsorvezetője.

Balázsék ezzel azt akarták bizonyítani, hogy bár egy műsorsávban dolgoznak, és tulajdonképpen egymás ellenfelei, nem rivalizálnak, továbbra is jó cimborák.

A Class FM műsorvezetői legutóbb azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy kijelentették: ha törik, ha szakad, segítenek a nyíregyházi állatparknak pandamacikat szerezni. De arra is volt már példa, hogy rovarreggelit fogyasztottak el élő adásban, illetve tavaly novemberben ripityára törtek egy 3 millió forint értékű autót.

AJÁNLOTT LINKEK:

Így üzent egymásnak élő adásban Rákóczi és Sebestyén (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik