Szórakozás

David Arquette négyévesen itta az első sörét

A rehabról frissen szabaduló színész Oprah Winfrey talkshow-jában beszélt függőségéről és családja támogatásáról.

Arquette, aki hivatalosan december 28-án ivott utoljára, Oprahnak bevallotta, hogy édesapjával közösen ivott először, alig négyévesen. „Lent voltam a pincében apámmal, és ott volt egy üveg sör az egyik ládán. Egyszer csak megfogtam, és elkezdtem inni. Ez az egyik legkorábbi emlékem gyerekkoromból” – vallotta be a színész, majd azt is elmesélte, 12 éves korára már rendszeresen ivott, és 8 éves volt, amikor először kipróbálta a marihuánát (amit édesapjától lopott).

Arquette január 2-án jelentkezett be az elvonóra, mégpedig azért, mert miután 2010 októberében zátonyra futott házassága Courteney Coxszal, egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére. Noha saját döntéséből jelentkezett be a rehabra, Arquette bevallotta, hogy feleségének és nővérének, a Médium című tévésorozatból ismert Patricia Arquette-nek köszönheti, hogy végül rászánta magát a tisztulásra.

„Hazajöttem Miamiból, és lefeküdtem aludni. Amikor felébredtem, Courteney és Patricia ott ültek az ágyam szélén. Az első reakcióm az volt, hogy mi az ördögöt csinálnak ezek együtt? Aztán rájöttem, hogy belecsöppentem a saját intervenciómba. Azért voltak ott, hogy észhez térítsenek” – mesélte a színész.

David Arquette a színész Lewis Arquette fiaként látta meg a napvilágot 1971-ben. A család legendásan hektikus, valódi hippiéletet élt, és ahogy ezt Daviddel kapcsolatban általában igyekeznek kiemelni, a férfit már apja életmódja is predesztinálta későbbi alkohol- és drogproblémáira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik