Szórakozás

Nem áll készen egy új kapcsolatra a megcsalt színésznő

Courteney Cox elképesztő hirtelenséggel szakított nemrég férjével.

A Jóbarátok egykori sztárja azt állítja, hogy túl szégyenlős a randevúzáshoz. A színésznő 14 év házasság után a múlt hónapban vált külön férjétől, David Arquette-től. A híresség saját maga jelentette be a nyilvánosságnak, hogy szétköltöztek, majd belevetette magát a munkába. De a szakítás nem jelentette azt, hogy a színésznő, akinek egy hatéves kislánya is van színész kollégájától, máris új kiszemelt után néz.

Amikor megkérdezték, hogy készen áll-e a randizásra, azt válaszolta: „Dehogy! Most éppen semmire sem állok készen. Csak dolgozom, és remélem lesz néhány nyugodt pillanatom is. Azt sem tudom, hogy egyáltalán akarok-e még randizni, ehhez talán túl szégyenlős vagyok.”

De a hollywoodi híresség azt is elárulta, hogy ha mégis újra belevetné magát a pasizásba, biztosan nem szeretne jóképű férfit. „Tudja mi lenne a legnehezebb? Valaki olyannal tölteni az estét, akiről úgy gondolom, hogy jobban néz ki, mint én. Nagyon kényelmetlenül érezném magam.”

Courteney azt is elmondta, hogy Davidnek és neki nem szerepel a tervei között a válás, a szakításuk ellenére, és hálás azért, hogy volt párját még mindig a legjobb barátjának nevezheti. „A legjobb barátok maradtunk. Ez sosem volt egy rossz kapcsolat, egyszerűen csak eltávolodtunk. David bámulatos ember. Csodálatos lelke van, és nagyon jóban maradtunk. Reméljük, hogy a dolgok jól alakulnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik