Szórakozás

Jimmy édesanyja még mindig kétségek között él

Anna néni egy évtized után végre szeretné, ha lezárulna a fia halála körül kirobbant hisztéria, és kiderülne, hogy pontosan mi történt azon a végzetes estén.

Az asszonyt felzaklatta, hogy Hulé Éva augusztusban megváltoztatta korábbi vallomását Zámbó Jimmy halálának körülményeiről, és hogy emiatt újabb fejlemények láttak napvilágot.

A Király édesanyja a Vasárnapi Ásznak kifejtette: a mai napig kétségek között él, és egyetlen vágya, hogy végre kiderüljön, van-e valakinek köze a tragédiához. Anna néni a lapnak elmondta, addig nem akar meghalni, amíg nem tudja meg, mi történt a fiával és már csak az eredményt szeretné megvárni. Az idős asszony komoly szívműtéten esett át, csak a gyermekei, unokái és dédunokái tartják benne a lelket.

Mint arról korábban beszámoltunk, Hulé Éva korábbi panaszának helyt adott a Fővárosi Főügyészség, és emberölés gyanújával nyomozást rendelt el Zámbó Imre halála ügyében ismeretlen tettes ellen még tavaly szeptemberben. A főügyészség álláspontja szerint ugyanis a feljelentő által a nyomozó hatósággal közölt információk felvetik az emberölés gyanúját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik