Kultúra

James Franco pornósztárt alakít?

Még egy Linda Lovelace-film készül. Kate Hudson akkor vállalja el a főszerepet, ha Franco szerződik.

Az Allen Ginsberg életrajzi film, az Üvöltés rendezői, Rob Epstein és Jeffrey Friedman keresték az alkalmat, hogy újra együtt dolgozhassanak az Oscar-jelölt James Francóval. Jelenleg arról tárgyalnak a színésszel, hogy vállalja el a pornófilmes Chuck Traynor szerepét a Lovelace című filmben, amely a duó újabb biopic-je, és a Mély torok sztárjáról, Linda Lovelace-ről szól.

A címszerepre Kate Hudson a legesélyesebb befutó, és a The Wrap értesülései szerint aláírja a szerződést, ha Franco is beszáll a filmbe. A projekt Eric Danville The Complete Linda Lovelace című életrajzi kötetén alapul, forgatókönyvét W. Merritt Johnson írta, és a pornósztár brutális házasságát mutatja be Traynorral, akit Lovelace, miután kiszállt a pornófilm bizniszből, azzal vádolt, hogy prostitúcióra és pornográfiára kényszerítette.

A film nem összekeverendő az Inferno-val, melynek Lindsay Lohan játszotta volna a főszerepét, ám a botrányairól hírhedtté vált sztárt végül Malin Akerman (Watchmen – Az őrzők) váltotta fel. Mindkét film a költségvetés véglegesítésének fázisában van, és az Inferno forgatása kezdődik hamarabb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik