Szórakozás

Matt Damon nevében okozott felfordulást az imposztor

Gwen Stefani New York-i divatbemutatóján még a ruháknál is nagyobb figyelmet kapott az a két üres szék, amit egy imposztor Matt Damon nevében követelt ki a szervezőktől.

A színész és neje természetesen nem jelent meg a bemutatón, a foghíjat ezért két biztonsági emberrel töltötték be – az üresen tátongó székekről azonban még így is temérdek fotó készült. A szemtanúk állítása szerint a következő történt: Sefani show-ja előtt egy férfi odament a szervezőkhöz, és azt állította magáról, hogy ő Matt Damon asszisztense, ilyen minőségében pedig szeretne lefoglalni a színésznek és feleségének két helyet közvetlenül a kifutó mellett. A rendezők természetesen gyorsan átírták az ülésrendet, hiszen nagy megtiszteltetés, ha egy Damonhoz hasonló kaliberű filmsztár megjelenik a bemutatón – arról nem is beszélve, hogy a színész többször kijelentette, hogy egyáltalán nem érdekli a divat.

Közvetlenül a bemutató kezdete előtt persze kezdett kínossá válni az üresen tátongó székpár, a szervezők ezért megkérdezték Stefanit, vajon ő hívta-e meg a sztárt és feleségét – a tervezőnek azonban lila gőze sem volta arról, hogy munkatársai miről beszélnek, majd azt is kijelentette, még csak nem is ismeri személyesen a színészt.

Az imposztort később Peter Gianquintóként azonosították, a név nyilvánosságra kerülése után pedig kiderült, nem a L.A.M.B show volt az első, hogy a szélhámos fontos embernek adta ki magát. Dylan Bernstein, a Beatles legendás menedzserének fia állítja, Gianquinto annak idején az ő családjába is megpróbálta behízelegni magát – a férfi akkor Peter Mellonként, a befolyásos Mellon bankárcsalád tagjaként mutatkozott be.

Matt Damon valódi asszisztense, Jennifer Allen elmondta, sem a színésznek, sem pedig nejének nem állt szándékában megjelenni Gwen Stefani bemutatóján, Damon pedig a New York-i show idején éppen Los Angelesben forgatott.

AJÁNLOTT LINKEK:

Matt Damon nevével még egy divatbemutatóra is be lehet jutni – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik