Kultúra

Mégis visszatér Bourne-ként Matt Damon?

A színész korábban kizárta, hogy negyedszer is eljátszaná a főszerepet, most azonban visszakozni látszik.

Hónapokkal ezelőtt hírt adtunk róla, hogy Tony Gilroy már írja a Bourne-franchise következő részét, ám Matt Damon részvétele erősen kérdéses volt. A színész kizárta, hogy negyedszer is leszámol a gonoszokkal Jason Bourne szerepében, most azonban visszakozni látszik.

Azt mondja, mégse bánná, ha ismét ő lenne a folytatás főszereplője, változatlanul azzal a feltétellel, ha Paul Greengrass lesz a rendező, aki a második és harmadik, igen sikeres részeket jegyzi. „Paul most éppen más filmeken dolgozik, de szerintem érdemes várnunk öt évet, hogy ismét együtt forgathassunk”- nyilatkozta.

A helyzet pikantériája, hogy a negyedik rész, a Bourne Legacy megjelenése már be van tervezve 2012-re, ám a produkció még mindig nem indult el. Mintha a stúdió csak arra várna, hogy Greengrass és Damon végre ráérjen, és megint együtt dolgozzon.

Matt Damont a közeljövőben az Oscar-esélyes A félszemű című westernben (hazai bemutató: február 17.) és a Sorsügynökség című sci-fi thrillerben(hazai bemutató: március 31.) láthatjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik