Szórakozás

Clooney csaja megmutatta

Elisabetta Canalis a Sanremói Dalfesztivál zárónapján lépett fel a legendás deszkákra. A hölgy „csak” táncolt egyet, most viszont mindenki Clooney-t irigyli.

Canalis másfél éve randizgat az Oscar-díjas színésszel, előtte pedig főleg táncosként és modellként szerzett magának hírnevet. Az olasz szépséget pár hónappal ezelőtt kérték föl, hogy négy kollégája mellett segítsen levezényelni a legendás Sanremói Dalfesztivál 2011-es etapját. A hölgy természetesen igent mondott a feladatra, a legnagyobb durranást pedig a fesztivál zárónapjára, szombat estére időzítette: hét férfi táncos kíséretében túlfűtött performaszt rittyentett Ciara „Like A Boy” című dalára.

A fekete szatén dresszt, szexis neccharisnyát és fekete bőrdzsekit viselő Canalis időnként Madonnát megszégyenítő mozdulatokat produkált a színpadon, a szám végén pedig azonnal visszavedlett műsorvezetővé, és név szerint bemutatta a vele együtt fellépő táncosokat.

A hölgy a napokban azzal került a bulvárlapok címoldalára, hogy egy interjúban kijelentette, híres pasijához hasonlóan ő sem szeretne gyereket, sokkal jobban élvezi jelenlegi életstílusát – amikor pedig rátör a gondoskodási vágy, ott vannak a kutyái.

AJÁNLOTT LINKEK:

George Clooney barátnője elkápráztatta Olaszországot – angolul (People.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik