Szórakozás

Clooney és barátnője nem szeretnének gyereket

A színész már korábban kijelentette, hogy nem tervezi a gyerekvállalást – most pedig barátnője vallotta be, jól elvan kisbaba nélkül.

George Clooney 2009 óta van együtt az olasz modell-színésznő Elisabetta Canalis-szel, aki az olasz Cosmopolitan aktuális számában kijelentette, sosem készült különösebben az anyaszerepre.

„Sosem merült fel bennem, hogy egy napom majd gyereket szeretnék szülni. Az anyai késztetéseimet pedig tökéletesen kiélhetem a kutyáimon” – vallotta be a hölgy. Oscar-díjas párja már korábban, házassága 1993-as zátonyra futása után sokkolta a bulvársajtót a hírrel, hogy sosem házasodik majd újra, ami pedig a gyerekeket illeti, nem vágyik az apaságra. A bejelentést a sztár barátai is kétkedve fogadták, sőt Michelle Pfeiffer és Nicole Kidman még fogadtak is Clooney-val, hogy 40 éves korára apuka lesz. Ez 1996-ban volt, Clooney pedig most 49.

Saját bevallása szerint Canalis élvezi jelenlegi életét, és semmi pénzért nem cserélné a Los Angeles-i tengerpartot pelenkaszagú gyerekszobára – valamint azt is bevallotta a Cosmopolitan újságírójának, szívesen vesz részt a hollywoodi partikon „plusz egy főként” híres párja oldalán, nem vágyik a külön reflektorfényre.

AJÁNLOTT LINKEK:

Canalis: ‘George és én nem akarunk gyereket’ – angolul (People.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik