Szórakozás

Szandikáék Alekoszt kényeztették a sötétben

A Törtető és a Plasztik cica megint nem bírt magával; a lányok egyszerre masszírozták a görögöt.

A Villa görög hőse befeküdt két legjobb barátnője, Éva és Szandika közé, majd érzékien simogatta őket. Később a lányok átvették az irányítást, lehúzták a trikót Alekoszról és megmasszírozták a hátát. Az Okostojásra és pajtására, Szandikára ismét rátört a kényszer, hogy megvicceljék a többieket, így eljátszották, hogy a Plasztik cica kézzel kényeztetné a szexre mindig kapható fiút.

A buja masszázst és Szandika erotikus tréfáját, ha elmúltál 18 éves, itt megnézheted!

Szandika jó barátja a Bors című napilapnak elárulta, a felturbózott ajkú lány csak azért nem ugrott rá még egyetlen fiúra sem, mert a jelenlegi lakók közül egyik pasi sem az esete. Ugyanakkor szerinte nem kizárt, hogy Alekosszal egy alkoholmámorban úszó éjszakát követően összebújjanak.

A ValóVilág csődörének barátja hasonlóképpen vélekedik. Alekosz cimborája szerint a villalakók közül még talán Szandika az, aki bevállalná a szexet a kamerák előtt. A férfi egyébként csodálja Alekoszt, hogy eddig is bírta, állítása szerint máskor két hét után már idegessé és ingerültté vált.

A lap megkeresésére, a ValóVilág kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf elmondta, nem zárkóznak el attól, hogy az elkövetkező két hónapban további külső emberekkel találkozhassanak a valóságshow-hősök. Azt azonban, hogy – mint arra a korábbi szériákban már volt példa – beküldenek-e Alekosznak pornós dívát vágyai csillapítására a Villába, nem árulta el.

AJÁNLOTT LINKEK:

Alekosznak pornós csajt küldenek a villába (BorsOnline)
Szandika kézimunkát imitált Alekoszon (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik