Szórakozás

Mihez kezdenek a kiesett VV-hősök?

Olivér máris műsort vezetne, Leonidasz a celebvilágban helyezkedik, Zsófi tinislágert ír.

Ellenségek, vagy barátok lesznek az egykori villalakók? Konfliktusoknak és barátságoknak járt utána a Fókusz az utcaajtón túl.

Tizenhatan költöztek be a luxusbörtönbe, de közülük heten már a saját világukból szemlélik a ValóVilágban zajló drámákat és szócsatákat. A valóságshow történelemkönyvében egyetlen olyan játékos neve szerepel, akit kizártak a Villából. VV Zsuzsi 12 nap után az ominózus narancs- és üvegdobálós csatajelenettel írta ki magát a műsorból. A lány azóta lezárta villabéli légyottját Leonidásszal, és úgy tűnik, rátalált a szerelem is, ráadásul a sztriptíz helyett egy sokkal inkább elfogadottabb táncot választott a megélhetéshez.

Olivérnek mióta kijött a Villából, csöng a telefonja. Úton-útfélen megállítják, autogramot vagy szuvenírt kérnek tőle, amit még nem igazán tud hova tenni. A 32 éves dublőr meg akarja lovagolni a hírnevet, könyvet ír, feleségül veszi a szerelmét és műsorvezetői babérokra pályázik.

Nemcsak Olivér, Zsófi is építgeti karrierjét. Verseket ír és Majoros Eszter dalszövegíró segítségével azon dolgozik, hogyan lehetne ezek valamelyikéből egy fiatalos, lendületes tinislágert gyúrni.

Leonidasz kibékült régi kedvesével, akivel még az iskolában habarodtak egymásba. Betti a beszavazóshow alkalmával a háttérben maradt, nem akarta, hogy megtudják, ő a görög fiú barátnője. Talán már ekkor sejtette, hogy párja nem lesz a hűség nagykövete. A tévé képernyője előtt nézte végig szerelme VV Zsuzsival folytatott csókcsatáját. Leo most újraépíti párkapcsolatát és nyitott a celebvilág felé is. Fellépésekre, haknizgatni jár mint műsorvezető, illetve zenekarával koncertezik.

Az értékeiről híres Ildikót Czanik Balázs fedezte fel egy csoportos tornán és vette szárnyai alá. A Törtető 23 napot kapott arra a Villában, hogy bizonyítson, de társai ki-, a nézők pedig hazaküldték. Most keményen edz, személyi edzőként és capoeira-aerobic oktatóként akar érvényesülni, de a színjátszás sem áll tőle távol. Minden területen meg akarja villantani képességeit, és keményen dolgozik az imidzsén is.

AJÁNLOTT LINK:

A kieső VV-sek újabb babérokra törnek (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik