Szórakozás

Jennifer Aniston árulja a házát

A színésznő Beverly Hills-i otthonáért 42 millió dollárt, azaz több mint 8 milliárd forintot kérnek.

Aniston, aki a napokban ünnepelte 42-ik születésnapját, két évet töltött az épület átalakításával – a zen-stílusú otthont még 2006-ban vásárolta potom 13,5 millió dollárért, és csak a renoválás után, 2009-ben költözött be. Most azonban úgy döntött, megválna az ingatlantól.

„Egyszer csak felébredtem, és az volt az érzésem, hogy az életem túlzsúfolt” – magyarázta Aniston a People magazinnak. „Nem tudtam aludni, folyamatosan arra gondoltam, hogy le kell egyszerűsítenem a dolgokat, meg kell szabadulnom a fölöslegtől. Rájöttem, hogy el kell adnom a házat, mert már túl sokat jelentett, én pedig nem vagyok ilyen ember.”

Az „Ohana” névre hallgató ingatlant azonban nem lehet majd csak úgy megvásárolni: csak a legexkluzívabb ingatlanügynökök nézhetik majd meg a házat, ezzel is biztosítva, hogy a leendő tulajdonos „megfelelő ízléssel” rendelkezik majd ahhoz, hogy értékelje az ingatlan adottságait – azaz kifizesse érte a 42 millió dolláros vételárat.

Ugyan a színésznőnek van egy másik, kisebb háza is a hollywoodi hegyekben, könnyen lehet, hogy Aniston végül a kontinens másik végén fog majd kikötni. „Még nem tudom, hogy mi lesz, de New Yorkban is körülnéztem az ingatlanpiacon. Izgatott vagyok a közeljövő miatt, mert annyi minden fog majd történni” – jelentette ki Aniston a magazinnak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jennifer Aniston 42 millióért árulja a házát – angolul (People.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik