Szórakozás

Jennifer Aniston kitiltotta Heidi Montagot a vörös szőnyegről

A szétplasztikázott valóságshow-sztár állítja, a színésznő nem engedte, hogy a Kellékfeleség keddi bemutatóján végigvonuljon a vörös szőnyegen.

Pedig Heidi nagyon büszke a filmre, amiben eljátszhatta élete első szerepét – önmagát alakítja pár perc erejéig a vásznon, és saját bevallása szerint minden álma az lett volna, hogy sztárhoz illően vonulhasson egy ehhez hasonló, igazi hollywoodi filmpremieren.

„Annyira izgatott voltam” – mesélte a 24 éves celeb az Us Weeklynek. „Életem első filmszerepe, erre nem lehettem ott a bemutatón, mert Jen Aniston szerint túlságosan megosztó személyiség vagyok! Egész életemben hatalmas rajongója voltam Jennek, és borzasztóan elszomorít, hogy képes ilyet tenni. Egyébként is nehéz a semmiből karriert és nevet csinálni magadnak, pláne akkor, ha a hozzá hasonló sztárok elgáncsolják az embert” – méltatlankodott Montag a magazinnak.

Jennifer Aniston szóvivője kikérte magának a hölgy vádaskodásait, mondván a színésznőnek semmi beleszólása nem volt, hogy kit hívnak meg a premierre, és kit nem.

AJÁNLOTT LINKEK:

Heidit Jen tiltotta ki a vörös szőnyegről – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik