Szórakozás

Gagáé az ezredik No. 1 dal a Billboard listáján

A február 26-án megjelenő Billboard magazin címlapon hozza az énekesnőt, aki a „Born This Way”-jel történelmet írt – övé lett az ezredik listavezető dal a magazin 100-as listáján.

„Még mindig alig tudom elhinni, ami történt. Letaglózott a „Born This Way” fogadtatása, ennél szerencsésebb már nem is lehetnék” – lelkendezett a magazin újságírójának Gaga, majd azt is bevallotta, annak ellenére, hogy kiadója és rajongói az eddigi slágerekhez hasonló dalt vártak, ő ennek pont ez ellenkezőjét akarta elérni, és végül igaza lett.

Az énekesnő a Grammy-fellépés kapcsán elmondta, mind látványban, mind pedig hangzásban arra törekedett, hogy érthetőbbé tegye a dal mondanivalóját. „A dal arról szól, hogy új faj született a földre, az emberiség legújabb tagjai, akiket már nem gátolnak előítéletek, és nem ítélkeznek senki és semmi fölött” – nyilatkozta az énekesnő, majd hozzátette, természetesen a szállítására használt tojás is a születést volt hivatott szimbolizálni. „Még a hajam is fakó rózsaszín volt, mint egy embrió színe.”

Gaga a „Born This Way” fogadtatása kapcsán is kiemelte, sehol sem tartana rajongói szeretete nélkül – és ahogy eddig is örömmel karolta föl a művészete által megihletett amatőr próbálkozásokat, most egy 10 éves kislánynak csinált cunami-szerű publicitást. „Nézem ezt a kislányt, és nem bírom abbahagyni a bőgést. Ez az, amiért zenélek. Övé a jövő” – jelentette ki a kis Miia Maria napokkal ezelőtt posztolt YouTube-videója kapcsán. A kislány egy szál zongora mellett énekli a „Born This Way”-t, előadását pedig pár nap leforgása alatt majdnem kilenc millióan látták.

AJÁNLOTT LINKEK:

A “Born This Way” lett az ezredik listavezető dal – angolul (Just Jared)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik