Szórakozás

Büntetésből akarta eladni a gyerekjátékokat az eBayen

Az amerikai édesanya annyira felhúzta magát, hogy fiai játék közben tönkretették a fürdőkádat, hogy internetes aukción akart megszabadulni a gyerekek játékaitól. Rosszul tette.

Az eBayen daney21 néven futó anyuka fiai Beyblade pörgettyűitől akart volna „stílusos” módon megszabadulni – a játékok kártékony hatásának részletezése mellett még egy fényképet is csatolt zokogó fiairól az aukció oldalára. A hölgy szerint a fiúk által okozott kár helyreállítása durván 500 dollárjába fog fájni, amit viszont esze ágában sincs kifizetni – ellenben jó szülőhöz méltóan megragadná a kínálkozó alkalmat, hogy megtanítson valami életbevágóan fontosat a fiainak, és hagyná, hogy ők finanszírozzák a dolgot. Az aukció oldalán olvasható menetrend szerint a fiúk malacperselye (igen, komolyan) lesz az alaptőke, a maga 125 dollárjával, erre jön majd rá a Beyblade-ekért kapott összeg, és ha ez sem lenne elég, jöhet a többi játék a gyerekszobából.

A hölgy furcsa elképzelése a gyereknevelésről természetesen többeknek is szemet szúrt, amire azonban az anyák gyöngye nem számított, eljutott a 4Chan csatornáira is – az internet legelszántabb humorzsákjai pedig elhatározták, hogy móresre tanítják a hölgyet. A kalapács alá került pörgettyűk kikiáltási ára 69 dollár volt, a 4Chan közreműködésének köszönhetően pedig egy cent híján egymillió dolláron zárták az aukciót – mármint zárta az aukciót az eBay, idő előtt, feltehetően a frusztrált anyuka kérésére, akinek időközben valószínűleg leesett, hogy senki sem veszi komolyan.

A csúfos vereség után pedig, mintegy kegyelemdöfésként megjelent a hölgy saját szócikke az Encyclopedia Dramaticán – arról, hogy ezek után a család miből finanszírozta a kádcserét, nem szólnak a híradások.

AJÁNLOTT LINKEK:

Büntetésként akarta eladni fiai játékait az eBay-en – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik