Szórakozás

Újabb kékvérű lagzi a láthatáron

Diana hercegnő bátyja, Charles Spencer két hónappal unokaöccse esküvője után fogja oltár elé vezetni barátnőjét.

A 46 éves Spencer gróf magánélete eléggé kaotikusan alakult az utóbbi időben – eljegyzését a kanadai Karen Gordonnal mintegy négyhónapnyi randizás után jelentette be, ráadásul előző kapcsolatát (és eljegyzését) alig pár hónapja, szeptemberben bontotta föl az arisztokrata özvegy, Lady Eliottal.

A tegnap kiadott közlemény szerint a gróf northamptonshire-i birtokán fogja majd feleségül venni a 38 éves Gordont június 18-án. A bejelentés időzítése arra enged következtetni, hogy az egyébként Amerikában élő Gordont mindenképpen meghívják majd az áprilisi királyi esküvőre, ahol Spencer 16 éves fia lesz az egyik násznagy.

Az eljegyzés híre teljesen váratlanul érte a brit bulvársajtót, mivel a gróf és párja igyekeztek csendben kezelni kapcsolatukat. Még a Spencer-családot is sokkolta a bejelentés, a bennfentesek beszámolói alapján senki sem tudja, hogy a gróf komolyan gondolta-e az eljegyzést. A júniusi lagzi után Spencer várhatóan sokkal több időt tölt majd az Államokban, és a beszámolók szerint gyermekeit is arra biztatja, hogy hosszabb távon inkább Amerikában gondolkodjanak – noha a gyerekek eddig visszautasították az átköltözést.

AJÁNLOTT LINKEK:

Charles Spencer harmadjára is házasodna – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik