Szórakozás

Boldog az egymással pénzért pereskedő házaspár

A férjét beperelő nő szerint boldog a házassága. A férj nem nyilatkozik.

Munkajogi pert folytatott férje ellen egy nő Skóciában, ám ennek ellenére boldog házasságban él a pár – legalábbis a feleség szerint.

A párnak 3 gyermeke van. A 46 éves asszony azért indított pert fogorvos férje ellen, mert az – a nő állítása szerint – megszegte megállapodásukat, miszerint havonta 3 ezer fontot – 900 ezer forintot – fizet nejének. A pénzt az aberdeeni fogorvosi praxis menedzseri szolgálataiért kapta – volna – a nő. A férj és üzlettársa egyaránt tagadta, hogy ilyen megállapodást kötöttek, már csak azért is, mert a havi 3 ezer font többszöröse egy hasonló szintű menedzser átlagfizetésének Skóciában.

A feleség a pert elvesztette, mert nem volt írásos megállapodás. Mindezek ellenére boldognak mondja házasságát, szerinte hajszálnyit sem hatott ki kapcsolatukra a jogi csata, és még ügyvesztő ügyvédjével is nagyon elégedett. Hogy a férj is boldognak tartja-e így a házasságot, az egyelőre nem derült ki, mert a férfiv nem volt hajlandó nyilatkozni a történtekről a The Daily Telegraph című brit lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik