Szórakozás

Gombit küldik párbajra a villalakók

Öt jelet kapott a Villa Szépfiúja, így ő lett a valóságshow hatodik kiválasztottja.

Szombat este került sor a ValóVilág hatodik kiválasztására: a villalakóknak ismét meg kellett nevezniük azt a személyt, akit nem szeretnének többé a luxusbörtön falain belül látni. Most már szinte mindenki taktikázott, és Olivér sokat bírált módszerét ezúttal a legnagyobb kritikusok alkalmazták.

Rendhagyó volt a mostani kiválasztás, ugyanis a villalakók kapcsolatairól szóló kisfilmeket ezúttal nem a borítékok lezárása után, hanem még az előtt láthatták a játékosok.

Elsőként a szombati párbaj győztese, Béci lépett a táblához, aki az állandó hullámvölgyben lévő barátjára, Gombira tette a jelet, mert véleménye szerint a fiúnak szüksége van arra, hogy megmérettesse magát és lássa a szeretteit. A Szépfiú az általa legerősebbnek tartott ellenfelére, Alekoszra voksolt. A Villa Okostojása azonban nem viszonozta a gesztust, Gigit jelölte meg kiválasztottként. A Testvérpár női tagja eggyel növelte Gombi jeleinek számát. Anikó úgy döntött, Jerzyt nem szeretné a luxusbörtön falain belül tudni. Éva hasonlóan a Rosszkislányhoz, ugyancsak a Szépfiúra tett. Jerzy kategóriabeli társát, Gombit küldené párbajozni, csak úgy, mint a Villa erőembere, Laci és a Plasztikcica, Szandika.

A villalakók tehát úgy döntöttek, teljesítik Gombi legnagyobb kívánságát, így neki kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen szombatig. Szerdán pedig meg kell neveznie azt a személyt, akivel meg szeretné mérettetni magát a stúdióban a bennmaradásért.

AJÁNLOTT LINK:

GOMBI MEGY PÁRBAJOZNI (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik