Szórakozás

VV Éva a legslamposabb villalakó

A Törtető eléggé kiborult, mikor átvette a díját, egy mosószappant.

A ValóVilág Oscar-díjait a villalakók egymásközt osztották szét. Többek között a bumburnyák kategóriában is díjaztak szerda este, ezt a címet Jerzy nyerte el, a legnagyobb felháborodást mégis Éva slampos kategóriában elhódított címe keltette.

Gombinak a díjat olyan villalakónak kellett odaadnia, aki szerinte többet törődhetne a higiéniájával és környezete tisztaságával. A Szépfiú hosszas gondolkodás után végül Évának nyújtotta át a mosószappant. A Törtető emiatt annyira kiakadt, hogy köszönő beszédében egyből barátnőjére kente a sarat, és Szandika hibáinak felhánytorgatásával – gondolta – ő mossa kezeit. Ezen a Plasztikcica viszont úgy megsértődött, hogy nekiesett az udvaron Évának, mondván, már semmi sem szent a Törtetőnek, még a saját barátjait is hátba támadja, ha kell.

Közben Alekosz egy új négyes megalakításán szervezkedik, szerinte egy csoport, ha valóban együtt van, annak nagy az ereje. Az újonnan alakult négyes egyből esélylatolgatásba kezdett a kiválasztást illetően. Szinte nem volt név, ami ne merült volna fel lehetséges párbajrésztvevőként. Az új banda nem volt hosszú életű, az alapító Alekosz szerint Szandikára egyáltalán nem lehet számítani és Éva sincs mindig az Olivér nélkül kicsit vérszegénynek tűnő csapat segítségére. Az Okostojás ezért úgy döntött, Anikóval köt szövetséget. A duó első feladataként arra keresett megoldást, hogyan kezeljék az egyre önteltebb Testvérpárt, Gigit és Bécit. A Villa csődöre sokat sejtetően megjegyezte: „tudok én balhézni is”.

AJÁNLOTT LINKEK:

AZ EDDIGI LEGTAKTIKUSABB KIVÁLASZTÁS VÁRHATÓ (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik