Szórakozás

A lány, aki cigarettahamut eszik

Az amerikai TLC csatorna valóságshow-jában bemutatott fiatal lány kényszeresen felnyalja az összes cigarettahamut, amit csak talál.

Biancának szerencséje van, hogy nővére dohányzik, mivel így saját otthonában is hozzájut kedvenc csemegéjéhez, és nem kell idegenek cigimaradéka után kutatnia. A hamu azonban nem az egyetlen, csak a legújabb szenvedélye a huszonéves lánynak – kisgyerekként a virágágyásból ette ki a földet, később pedig rákapott a cserépedényekre.

Bianca a mai napig zacskóban viszi magával a cserépdarabokat, hogy bármikor elmajszolhasson egyet. A lánynak érdekes módon még semmilyen komolyabb egészségügyi problémája nem volt, sőt egy évvel ezelőtt még gyereket is szült – aki viszont most kényszeresen utánozná édesanyját, így a családtagok kénytelenek minden „ehetőt” elrejteni a csöppség elől.

A TLC csatornán futó „My Strange Addiction” című dokureality olyan emberekre koncentrál, akik valamilyen furcsa kényszerbetegségben szenvednek. Bianca mellett bemutatták például a szintén huszonéves Kimberlyt, aki naponta 250 hashajtót töm magába, mert fél, hogy különben elhízna. A műsorban egyébként feltűnően sok a fiatal lány: a sorozat első részében bemutatott Lori például a hajszárítóival alszik, Kesha WC-papírral tömi magát, Adele pedig már több párnázott kanapét is „elmajszolt”.

AJÁNLOTT LINKEK:

A nő, aki rászokott a hamutálra – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik