Szórakozás

Halle Berry nyerte az első kört a bíróságon

A gyermekelhelyezési ügy első felvonásában a bíró a színésznőnek adott igazat – Berry expasija pedig a döntés hatására visszavonta a keresetet.

Halle Berry és exe, a modell Gabriel Aubry decemberben mentek először bíróságra, miután a férfi kérvényezte, hogy hivatalosan is ismerjék el közös gyermekük, a kétéves Nahla édesapjának. A gyermek felügyeleti jogának kérdése ekkor még nem merült fel problémaként – erre csak pár hete került sor, a jogi csatározás pedig pillanatok alatt óriási médiafigyelmet kiváltó sárdobálássá változott, amelynek során a színésznő kijelentette, Aubry rasszista és kislányuk retteg tőle.

A peres hercehurca miatt Berry lemondta filmszerepét Garry Marshall romantikus komédiájában, a „New Year’s Eve”-ben, ahol Jon Bon Jovi partnere lett volna. A döntés fényében azonban úgy tűnik, Berry mégis részt tud majd venni a projektben, mivel a bíróság engedélyezte számára, hogy kislányát elvigye magával a New York-i forgatásra. Berry szerepére időközben Katherine Heiglt szerződtették le, így a színésznő ugyan lemarad a főszerepről, a forgatókönyvírók azonban mindent megtesznek majd, hogy kárpótolják őt.

„Nagyon örülünk neki, hogy a bíró vette a fáradtságot, és döntést hozott ebben a fontos és sürgős kérdésben. Halle természetesen nagyon boldog a kedvező döntés miatt” – jelentette ki a sztár ügyvédje.

Aubry a döntés hatására visszavonta a kis Nahla felügyeleti jogáért indított keresetét, noha az apasági perben továbbra is kitart.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az első menetet Halle nyerte a bíróságon – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik