Szórakozás

Halle Berry exe felveszi a kesztyűt

Gabriel Aubry hivatalos közleményben vágott vissza sárdobáló exbarátnőjének.

Tegnap látott napvilágot a hír, hogy Halle Berry megtorpedózná volt pasija jogát, hogy lássa közös gyermeküket, a hároméves Nahlát. Berry a bíróságra beadott papírokban arra hivatkozott, hogy szerinte a modellből lett étteremtulajdonos nem tudja megfelelően gondját viselni a kislánynak, valamint nem hajlandó együttműködni vele a felmerülő problémák megoldásában. A színésznő saját bevallása szerint azért kényszerült kilépni legújabb filmprojektjéből, mert Aubry viselkedése miatt kénytelen volt bírósához fordulni kislánya védelme érdekében – a tárgyalótermi csatározás mellett pedig nem maradna ideje a forgatásra.

Gabriel Aubry modellügynöksége, a Wilhelmina Models szóvivőjén keresztül reagált exbarátnője vádjaira. A nyilatkozat szerint Aubry nagyon csalódott, hogy a színésznő a peres utat választotta vitás ügyeik megoldására, mindamellett kikéri magának, hogy Berry vele akarja elvitetni a balhét a félresikerült forgatás miatt.

„Gabriel szentül hiszi, hogy a kiegyensúlyozott és szerető környezet mellett mindkét szülő jelenlétét biztosítani kell a gyermek fejlődése érdekében, még ha Ms. Berry ezt másként gondolja is. Mindig Nahla érdekeit tartotta szem előtt, apai jogaihoz pedig a végsőkig ragaszkodni fog. Halle vádaskodása a sajtóban felelőtlen, hamis, és végső soron csak a gyermeknek árt” – áll az ügynökségi nyilatkozatban.

Mivel a páros sosem házasodott össze, Aubry decemberben apasági kérvényt adott be a bíróságra, hogy hivatalosan is elismertesse jogait kislányával kapcsolatban – a színésznő ekkor még nem emelet kifogást a férfi apai képességeit illetően.

AJÁNLOTT LINKEK:

Aubry közleményben tiltakozik Berry vádaskodásai ellen – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik