Szórakozás

Teheneket küldenének a Buckingham-palotába

Marhákkal akar kedveskedni Kate Middleton családjának a felséges esküvő alkalmából egy dél-afrikai fapados légitársaság, a kulala.com.

A cég szóvivője, Nadine Damen nyilatkozatban fejtette ki, hogy a marhaküldés afrikai hagyományt követ, az úgynevezett lobolát, mely lényegében menyasszonypénz: a vőlegény fizeti menyasszonya családjának. Mivel Vilmos herceg magától nem valószínű, hogy tehenekkel állítana be Middletonékhoz, ezért a kulala.com van oly kedves, hogy magára vállalja ezt a nemes tettet. Boldogan teszi – mondta a szóvivő -, hogy a lehető leggyönyörűbb marhákkal tegye még gyönyörűbbé a nagy napot.

Vilmos herceg gyakran megfordul Dél-Afrikában, ahol nagyon népszerű.

A teheneket mindazonáltal nem Afrikából repítené a légitársaság egyenesen a Buckingham-palotába, hanem brit földön szerzi be, és onnan tereli-fuvarozza a királyi hajlékba, vagy legalábbis annak közelébe. A “projekt” pillanatnyilag a Middleton család elfogadására vár.

Hogy hány tehenet illik ajándékozni ilyen alkalomból – nehogy sértődés essék -, ahhoz a kulala.com véleményözönt vár Facebookos honlapjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik