Szórakozás

Hírességek, akik csonka családban nőttek fel

Soha sem tud már megbocsátani az apjának Gallusz Niki. Janicsák Veca viszont örül, hogy bár csonka családban nőtt fel, mindig számíthatott az apukájára.

A Fókusz kedd esti adásában hazai sztárok vallottak arról, hogyan szenvedték meg, hogy szüleik elváltak.

Elhagyott gyerekek, akik egy tönkrement szerelem gyümölcsei, és szülők, akik kénytelenek gyermeküket csonka családban felnevelni. Az X-Faktor női győztese, Janicsák Veca is édesanyjával és nővérével nőtt fel, miután a szülők elváltak. Bár sosem érezte ennek a hátrányát, ő mégis hisz a holtodiglan-holtomiglan esküjében, és legalább három gyermeket szeretne.

Vecával ellentétben Gallusz Niki nem tudott megbocsátani édesapjának. 6 éves korában költöztek haza édesanyjával Kanadából és a zongoraművész apuka csak ritkán látogatott Magyarországra.

Egyre ritkább manapság a hagyományos családmodell. Sokkal inkább mozaik vagy úgynevezett patchwork családok jönnek létre. Ilyenkor a gyerekek életében az első törés az óvodás korban jelentkezik, amikor szembesülnek vele, hogy a társaikért nemcsak anya jön délutánonként.

Hollywoodban is találunk szép számmal egyedülálló édesanyákat. Britney Spears, Christina Aguelira, Sandra Bullock és Diane Keaton is önállóan birkózik meg a végigvirrasztott éjszakákkal vagy éppen az első fogacskák előbújásával. Kislányként talán ők sem erről álmodoztak, ám végül a látszat helyett egy kiegyensúlyozott életet választottak, egyedül.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tönkrement szerelmek gyümölcsei (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik