Szórakozás

Egymásnak estek Olivér és Béci rajongói

A ValóVilág eddigi legkeményebb drámai párbaja zajlott szombat este.

Míg Olivér csak szerelmét kereste a tekintetével, a nézők közül többeket majdnem ki kellett vezetni – számolt be a Fókusz hétfő esti adásában.

A stúdióban percről percre nőtt a feszültség, különösen Enikő volt ideges, főleg amikor meglátta az Anikóval kapcsolatos összeállításokat. Olivér a kisfilmek alatt folyamatosan beszélgetni próbált a lánnyal, de úgy tűnt a fiú egyre idegesebb. Emiatt pedig már élő adásban is rá kellett szólni.

A reklám előtt már annyira kiabált a közönség, hogy a párbajozók egymást se hallották. Az első reklámszünetben jött az első figyelmeztetés. Az adás alatt ugyanis a két tábor a buzdítás helyett többször is egymást szidta. Ekkor már a játékosokra is átragadt a feszültség, a fiúkat is rendre kellett inteni.

Az Anikó-Olivér villajelenetek alatt aztán eltört a mécses. Enikő többször zokogott, Olivér ekkor már képtelen volt a párbajra koncentrálni.

Az eredményhirdetés után a 32 éves dublőr vesztesként, mégis győzelmi mámorban hagyta el a stúdiót és rohant rögtön kedveséhez.

Olivért a vasárnap reggel már újra az otthonában találja. A luxusbörtön élet után a szabadságnak is vannak árnyoldalai. Például a folyton csörgő telefon. Még csak most tudatosul benne, hogy idekint milliók figyelték az életét. A Villa fenegyereke azt mondja, az elmúlt 3 és fél hónap kitörölhetetlen az életéből, és az élmények hatására végleg megváltozott. A különleges tanfolyam végét azonban már ő akarta, ezért nem tett a kiszavazás ellen semmit.

AJÁNLOTT LINKEK:

Így telt Olivér első éjszakája (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik