Szórakozás

Celebmentes esküvőt tervez Vilmos herceg

Az egyik brit bulvárlap szerint sok híresség hiába reménykedik meghívóban a nagy eseményre.

Vilmos és Kate – valamint a menyegző szervezésével megbízott udvari stáb – már lázasan dolgozik a vendéglista összeállításán. A névsorról egyelőre semmi hivatalosat nem lehet tudni, ám a The Sun – a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap – úgy értesült, hogy sok olyan hírességnek, aki meghívóban reménykedik, csalódnia kell majd.

A lap szerdai beszámolója szerint a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lesz jelen például Sir Paul McCartney, jóllehet a Beatles 68 esztendős, de máig aktív egykori gitárosáról és dalszerzőjéről az terjedt el, hogy még kisebb koncertet is ad az esküvőt követő gálán.

A The Sun udvari bennfentesei szerint az alig néhány szerencsés meghívott celeb között lesz valószínűleg Sir Elton John, a brit pop-rock 64 éves szupersztárja és David Beckham, a nem kevésbé világhírű angol focista; ők egyaránt jó barátságban vannak Vilmos trónörökössel.

A vendégsereg várható névsoráról azonban egyelőre meglehetősen ellentmondásosak a brit sajtó értesülései.

A Daily Mirror alig néhány napja – magát a zenészt idézve – még azt közölte, hogy Sir Elton John nem számít esküvői meghívóra, annak ellenére sem, hogy Vilmos néhai édesanyjával, Diana hercegnővel bizalmas baráti viszonyban volt.

Vilmos és menyasszonya a The Sun szerdai beszámolója szerint kétezer nevet tartalmazó listát állított össze, és közülük választják majd ki azokat, akiknek szerintük ott a helyük a nagy eseményen.

A lordkamarási hivatal – vagyis az uralkodói háztartás stábfőnökének irodája – további háromezer nevet írt össze; ezen a listán főleg politikusok és más közéleti személyiségek, valamint külföldi előkelőségek szerepelnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik