Szórakozás

Kiszel Tündét joghurtba és zabpehelybe panírozták

Itt a szuperdöntő: még extrémebb feladatokkal kell megbirkózniuk a celebeknek az Ezek megőrültekben.

Végleg eldől melyik csapat Magyarország legőrültebb sztárbandája. Most már a fődíjért küzdenek, ezért a műsorban minden eddiginél elképesztőbb feladatoknak vetették alá a hazai hírességeket. A döntő héten kiderül például az is, milyen az, amikor Kiszel Tünde fejét joghurtba és zabpehelybe panírozzák.

Ganxsta Zolee és Tóth Szabi a Mokkában elárulta, mint a hímes tojással, úgy bántak a naptárkirálynővel. Ő maga is úgy látta, ezúttal inkább Pákó volt terítéken, ami a szivatásokat illeti. Sőt, kifejezetten jó dolga volt Tüncinek, még az ellenség is segített neki, az egész csapat húzta-vonta felfelé a lépcsőn. Azt is elárulta, a játékok között, komoly sminkigazítások folytak, mivel nem akarta megijeszteni a nézőket.

Ganxsta Zolee pedig új „áldozatot” talált: nemcsak saját csapattársát, Tüncit, de Kozsot is kipécézte magának. Az énekes úgy fogalmazott, a rapper „egy vehemensebb állandóan agresszív, álladóan verekedő, állandóan részeg, állandóan nem normális” figura, aki megpróbálta rettegésbe tartani őket.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tüncit folyamatosan sminkelték, hogy ne ijedjenek meg a nézők (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik